Η ιδέα

Η ιδέα

Μεγαλώσαμε σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο: Μέσα στα βουνά, τα υψίπεδα, τα φαράγγια, τις πηγές, τα ποτάμια και τα χιόνια. Κάτω από τις δρυάδες, τα πλατάνια, τις κερασιές, μέσα στο θυμάρι, το δίκταμο, το φασκόμηλο και τον ασφένταμο.
Μεγαλώσαμε με τις αξίες των γονιών μας: τη φιλοξενία, την αλληλεγγύη, την αυτάρκεια, τον σεβασμό απέναντι στα αγαθά και την αισιοδοξία απέναντι στη ζωή.
Μεγαλώσαμε με μια διατροφή που έγινε παγκόσμιο παράδειγμα: Με το λάδι, το σιτάρι, το κρασί, ψήνοντας το κρέας και το ψωμί όπως την εποχή του Ομήρου.

Ενήλικες πια, εργαστήκαμε και ταξιδέψαμε γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους και τόπους.
Επιστρέψαμε με τη γνώση ότι αυτά που μας χαρίστηκαν ήτανε αληθινά δώρα των θεών, ότι οι άνθρωποι τα εκτιμούν σ’ όλο τον κόσμο και ότι αξίζει να τα κρατήσουμε, να τα διατηρήσουμε και να τα μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές.

Δημιουργήσαμε αυτήν την μονάδα οικοτουρισμού γιατί η αξία του τόπου και των ανθρώπων του στήριξε τη φιλοσοφία μας. Σε συνδυασμό με το ορεινό καταφύγιο στα 940 μέτρα υψόμετρο, μέσα σε σύγχρονες ανέσεις, θα απογειώσετε την εμπειρία σας και θα ανακαλύψετε τα φυσικά πλεονεκτήματα και τις ομορφιές του ορεινού Ρεθύμνου.

Γιάννης – Ζήνα

DEFACED BY TURKZ.ORG // SİPAHİLER WAS HERE// TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ //

DEFACED BY TURKZ.ORG // SİPAHİLER WAS HERE//  TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ //

Hacked By Sipahiler html, body {height:100%; margin:0; padding:0;}

Hacked By SipahileR  TurkZ.org

<